
Rýžový nákyp v domácí pekárně – recept
Rýžový nákyp mívá neprávem nechvalnou pověst. Mnoho lidí na něj ze svého dětství...

Halušky s uzeným masem – recept
Halušek není nikdy dost. Patří k typické československé kuchyni a přestože jsou velmi...

Punčové řezy – recept
Punčové řezy mají v české kotlině velkou tradici a nenahraditelné místo. Provázejí...

Čočková pomazánka – recept
Čočka je jednou z nejuniverzálnějších kuchyňských ingrediencí. Je možné ji připravit...

Slaný koláč – recept
Slaný koláč neznamená jenom pizza nebo quiche. Dá se připravit i na mnoho jiných způsobů,...

Roláda z mletého masa – recept
Masová roláda je nestárnoucí klasikou. Ačkoliv není typicky slavnostním jídlem a hodí se...

Vepřové srdce na smetaně – recept
Srdce na dlani nabízí málokdo. Ovšem srdce na talíři je ještě sporadičtější. O to...

Čínská sladkokyselá omáčka – recept
Čínská sladkokyselá omáčka se v asijské kuchyni využívá téměř ke každému jídlu....

Pravý šašlik – recept
Šašlik je typický ruský masový pokrm, který je podobný kebabu, a kromě Ruska je oblíbený...

Dobré řezy – recept
Krémové řezy na plech jsou vděčným receptem, který je vhodný na víkend pro celou rodinu....

Pštrosí vejce – recept
Pštrosí vejce je delikátní recept, který chutná i vyhlášeným gurmánům. Tato skotská...

Bramborový salát s okurkovým lákem – recept
Bramborový salát s okurkovým nálevem je klasická příloha, která se skvěle hodí k masu i...