Recepty

Jak dlouho vařit brambory – na salát, ve slupce

Brambory jsou v kuchyni nepostradatelnou surovinou. Připravit je lze na nespočet způsobů a...

Recepty

Těstovinový salát s brokolicí – recept

Těstovinový salát s brokolicí je nejen chutný a výživný pokrm. Díky kombinaci těstovin,...

Recepty

Placky – škvarkové, květákové, palačinky

V době, kdy se zdravý životní styl stává stále důležitějším prvkem lidských životů,...

Recepty

Avokádo – nutriční hodnoty, recepty

Avokádo je oblíbenou součástí jídelníčků a novodobým symbolem zdravého životního...

Recepty

Šunka – jak vyrobit domácí šunku v šunkovaru

Šunka, oblíbený pokrm mnoha kuchyní po celém světě, je vyhledávaným kouskem masa. Tato...

Recepty

Mouka – základní potravina v kuchyni

Mouka je mnohem víc, než jen běžná ingredience každodenní kuchyně. Od dob, kdy byla...

Recepty

Kuřecí maso – nutriční hodnoty, chov kuřat, etika

Kuřecí maso patří mezi nejrozšířenější a velmi oblíbené druhy masa po celém světě,...

Recepty

Nejlepší recepty na krevety – česnekové, smažené, s těstovinami a další

Stále oblíbenějšími k jídlu jsou mořské plody, a především krevety, které lze...

Recepty

Jak uvařit kukuřici – jak dlouho se vaří a jak ji ugrilovat

Kukuřice se díky vysokému obsahu vitamínů a minerálních látek řadí mezi tzv....

Recepty

Mascarpone – slané i sladké recepty a tipy na nejlepší krém

Mascarpone, smetanový klenot italské gastronomie, je sýr, který si získal oblibu gurmánů po...

Recepty

Rajská omáčka bez masa – česká klasika zdravěji

Rajská omáčka bez masa je důkazem, že i tradiční česká klasika se dá připravit zdravě...

Recepty

Luštěniny – malý zázrak plný bílkovin

Luštěniny, bohatý a výživný poklad přírody, nabízejí lahodnou chuť i vynikající zdroj...

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang