Recepty

Placky – škvarkové, květákové, palačinky

V době, kdy se zdravý životní styl stává stále důležitějším prvkem lidských životů,...

Recepty

Avokádo – nutriční hodnoty, recepty

Avokádo je oblíbenou součástí jídelníčků a novodobým symbolem zdravého životního...

Recepty

Mouka – základní potravina v kuchyni

Mouka je mnohem víc, než jen běžná ingredience každodenní kuchyně. Od dob, kdy byla...

Recepty

Kuřecí maso – nutriční hodnoty, chov kuřat, etika

Kuřecí maso patří mezi nejrozšířenější a velmi oblíbené druhy masa po celém světě a...

Recepty

Mascarpone – slané i sladké recepty a tipy na nejlepší krém

Mascarpone, smetanový klenot italské gastronomie, je sýr, který si získal oblibu gurmánů po...

Recepty

Rajská omáčka bez masa – česká klasika zdravěji

Rajská omáčka bez masa je důkazem, že i tradiční česká klasika se dá připravit zdravě...

Recepty

Luštěniny – malý zázrak plný bílkovin

Luštěniny, bohatý a výživný poklad přírody, nabízejí lahodnou chuť i vynikající zdroj...

Recepty

Moderní vaření – chytrá zařízení a inovativní metody

Nadšení pro vaření nikdy nebylo aktuálnější a modernější než dnes. S rozvojem...

Recepty

Brambory – příloha i hlavní chod

Brambory mají v kuchyni a na zahradě nezastupitelné místo. Ačkoli jsou brambory běžnou...

Recepty

Gastronomický ráj na svatbě – svíčková klasika nebo moderní losos

Svatba je výjimečný den plný radosti, lásky a nezapomenutelných vzpomínek. A jedním z...

Recepty

Rozmanitost bílkovin – od tempehu po nejlepší sýrovou omáčku

V kuchyni se otevírají dveře do nekonečného světa chutí a textur a právě potraviny...

Recepty

Kombinace chutí v jedinečném triu – brambory, cuketa, dýně

Brambory, cuketa a dýně – tato trojice zeleniny přináší do kuchyně nejen výrazné...

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang