
Kantonské nudle – recept
Smažené Kantonské nudle jsou oblíbeným pokrmem v mnoha zemích světa. Je to jednoduché...

Květák na paprice – recept
Květák je všestranná a na živiny bohatá zelenina, která je v kulinářském světě stále...

Jablečný štrůdl – recept
Jablečný štrůdl je chutný a snadno připravitelný dezert, který jistě uspokojí každého...

Tvarohová bábovka – recept
Receptů na bábovku není nikdy dost. Tvarohová, broskvová nebo kakaová. Každý má svou...

Punčové koule – recept
Punčové koule jsou lahodnou a snadno připravitelnou sváteční pochoutkou. Ať už je má...

Buchta jablkoořechová – recept
Jablečný koláč s vlašskými ořechy je lahodný a snadno připravitelný dezert, který...

Tatarák bez masa – recept
Tatarák, známý také jako tatarský biftek, je pokrm z jemně nakrájeného nebo mletého...

MITO LIGHT: s červeným světlem dobývají Evropu
Oblíbenost speciálních panelů, které produkují červené a blízké infračervené světlo...

Celerové placky – recept
Celerové placky jsou chutnou a výživnou svačinou, kterou lze připravit během několika...

Vaječná pomazánka – recept
Vaječná pomazánka je chutná a univerzální svačinka, kterou si lze vychutnat na toastu,...

Štrůdl se zelím – recept
Slaného štrůdl není nikdy dost. Lze ho plnit špenátem, masem nebo jen sýrem a zeleninou. Za...

Falešná humrová pomazánka II. – recept
Falešná humrová pomazánka není nic jiného než celerovo-mrkvová pomazánka. Příprava...