
Masový štrůdl – recept
Když jde o štrůdl, možnosti jsou neomezené. Ať už jde o slanou či sladkou variantu, nikdy...

Levný štrůdl – recept
Jablečný štrůdl je klasický dezert z listového těsta plněný jablky, rozinkami, skořicí...

Lednicko-valtický areál: oblíbený cíl českých i zahraničních turistů
Na jižní Moravě leží na ploše přesahující 280 km2 Lednicko-valtický areál....

Tipy na nestárnoucí a praktické dekorace v interiéru
Dekorací není nikdy dost, protože právě ty dělají z bytu či domu domov. Interiér...

Kantonské nudle – recept
Smažené Kantonské nudle jsou oblíbeným pokrmem v mnoha zemích světa. Je to jednoduché...

Květák na paprice – recept
Květák je všestranná a na živiny bohatá zelenina, která je v kulinářském světě stále...

Jablečný štrůdl – recept
Jablečný štrůdl je chutný a snadno připravitelný dezert, který jistě uspokojí každého...

Tvarohová bábovka – recept
Receptů na bábovku není nikdy dost. Tvarohová, broskvová nebo kakaová. Každý má svou...

Punčové koule – recept
Punčové koule jsou lahodnou a snadno připravitelnou sváteční pochoutkou. Ať už je má...

Buchta jablkoořechová – recept
Jablečný koláč s vlašskými ořechy je lahodný a snadno připravitelný dezert, který...

Tatarák bez masa – recept
Tatarák, známý také jako tatarský biftek, je pokrm z jemně nakrájeného nebo mletého...

MITO LIGHT: s červeným světlem dobývají Evropu
Oblíbenost speciálních panelů, které produkují červené a blízké infračervené světlo...