
Pečený bažant – recept
Pečený bažant je klasickým pokrmem ze zvěřiny. Pečený bažant je také výživný pokrm....

Dort malakov s ovocem – recept
Malakov s ovocem je východoevropský moučník, který se tradičně připravuje z bohatého...

Kanec na jalovci a tymiánu – recept
Kančí maso na jalovci a tymiánu je pokrm oblíbený v mnoha částech Evropy. Obvykle se...

Nekynutý houskový knedlík – recept
Houskové knedlíky jsou tradičním pokrmem mnoha kultur a obvykle se podávají jako příloha s...

Hovězí plátky se smetanou – recept
Hovězí plátky na smetaně jsou snadným a chutným pokrmem, který lze připravit během...

Jak vybrat sluneční brýle pro řidiče?
Výběr slunečních brýlí je velmi důležitým procesem, který by se neměl brát na lehkou...

Vytápějte dřevem: Ušetříte si peníze i starosti
Pokud hledáte úsporný a ekologický způsob vytápění, je dřevo skvělou volbou. Má...

Thajské krevety – recept
Thajské krevety jsou v thajské kuchyni oblíbené. Obvykle se podávají grilované, dušené,...

Hrachová kaše – recept
Hrachová kaše je tradiční pokrm, jehož kořeny sahají až do středověké Evropy, kde byla...

Houbová omáčka s knedlíkem – recept
Houbová omáčka je omáčka z hub, másla a koření. Často se podává k masu, těstovinám a...

Lahůdková fazolová polévka – recept
Fazolová polévka je polévka z fazolí, obvykle s nějakou kombinací zeleniny, jako je mrkev,...

Kuřecí Kung-Pao – recept
Kuřecí kung-pao je oblíbené čínské jídlo, které pochází z provincie Sečuán. Jedná se...