Sekané jehněčí bifteky – recept

Zařazení:

Hlavní jídla, Skopové maso

Počet osob:

12

Doba přípravy:

70 minut

Ingredience:

1 kg jehněčího plecka 1 cibule 2 vejce 1 PL hladké mouky 100 g slaniny 1 PL sádla 50 g tvrdého sýra česnek pepř sůl

Postup:

Maso pomeleme s cibulí a česnekem, přidáme koření, sůl, polovinu mouky a nakrájenou slaninu, přidáme nastrouhaný sýr a promícháme. Ze směsi připravíme 12 biftečků, které na sádle dozlatova opečeme. Na zbylém sádle opražíme cibuli, přidáme zbytek mouky, opražíme a zalijeme vodou nebo vývarem. Do vzniklé šťávy vložíme opečené maso a v troubě dusíme asi 40 minut na 120 stupňů. Podáváme s vařenými brambory.

O receptu Sekané jehněčí bifteky 04.12.2011 04.12.2011 24x

sowinka

 


0

Sekané jehněčí bifteky

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang