Zařazení:
Počet osob:
12
Doba přípravy:
70 minut
Ingredience:
1 kg jehněčího plecka 1 cibule 2 vejce 1 PL hladké mouky 100 g slaniny 1 PL sádla 50 g tvrdého sýra česnek pepř sůl
Postup:
Maso pomeleme s cibulí a česnekem, přidáme koření, sůl, polovinu mouky a nakrájenou slaninu, přidáme nastrouhaný sýr a promícháme. Ze směsi připravíme 12 biftečků, které na sádle dozlatova opečeme. Na zbylém sádle opražíme cibuli, přidáme zbytek mouky, opražíme a zalijeme vodou nebo vývarem. Do vzniklé šťávy vložíme opečené maso a v troubě dusíme asi 40 minut na 120 stupňů. Podáváme s vařenými brambory.
O receptu Sekané jehněčí bifteky 04.12.2011 04.12.2011 24x
0
Sekané jehněčí bifteky