Zařazení:
Hlavní jídla, Omáčky, Skopové maso, Brambory
Počet osob:
4
Doba přípravy:
60 minut
Ingredience:
500 g skopového masa trochu sádla cibule 6 stroužků česneku sůl mletá sladká i pálivá paprika 3 feferonky (nebo kozí rohy) vývar kečup
500 g brambor
Postup:
Skopové maso nakrájíme na kostky a osmažíme na sádle na zpěněné cibulce, přidáme česnek, sůl, mleté papriky a po krátkém osmahnutí podlijeme vývarem (vodou) a dusíme doměkka. Přidáme trochu kečupu (podle chuti), kostičky brambor a dovaříme. Beránčí masíčko podáváme s chlebem nebo počesnekovanou topinkou.
O receptu Skopové s bramborem 24.08.2011 24.08.2011
Skopové s bramborem