Kuřecí rizoto – recept

Zařazení:

Hlavní jídla, Drůbež, Rýže

Doba přípravy:

40 minut

Ingredience:

100 g rýže (nebo 200g vařené) 120 g kuřecích prsních řízků 1 cibule 20 g olivového oleje 1 balení mražené thajské zeleninové směsi sůl pepř petrželka nebo jiné bylinky 25 g sekaných vlašských ořechů sýr na posypání(nejlépe 30% eidam) kečup

Postup:

Drobně pokrájenou cibulku zpěníme na olivovém oleji, přidáme k ní mraženou zeleninu a dusíme do měkka. Poté přidáme uvařenou rýži a drobně posekané vlašské ořechy. Kuřecí rizoto hojně posypeme sýrem a petrželkou a nezapomeneme na kečup.
O receptu Kuřecí rizoto 20.08.2010 10.10.2011 1301x

Martin

 

Kuřecí rizoto

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang