Názvy: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z
Zařazení:
Hlavní jídla, Vepřové maso
Počet osob:
4
Ingredience:
500 g vepřové kýty 2 lžičky soli 2 lžičky pepře 2 lžičky Kari koření 2 lžíce oleje 2 lžíce Maggi 2 lžíce Maizeny 2 cibule nakrájené na proužky 2 žloutky
Postup:
Ze všech přísad připravíme marinádu. Vepřové maso nakrájíme na kostky o velikosti cca 2×2 cm a do marinády na den naložíme. Marinované maso osmahneme zprudka na tuku a smícháme s nesolenou uvařenou nebo udušenou rýží.
O receptu Vepřové kostky 05.01.2011 05.01.2011
611x, uvařeno: 2x
![]() |
2. 2.5.5
Vepřové kostky
Poslední související příspěvky v diskusním fóru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kategorie receptů
Podobné recepty jako Vepřové kostky:
Vepřové na smetaně a cibuli, Uzené vepřové s bramborovou kaší, Vepřové maso s bramborem, Vepřové pečené se žampióny, Vepřové maso v obalu, Vepřové řízky s ovocem, Vepřové soté s paprikami, Vepřové medajlonky zapečené s brokolicí, Vepřové kostky v protlaku, Vepřové s jablky a česnekem, Vepřové na zelenině, Vepřové nudličky na kedlubně, Smažené vepřové maso s jablky, Zapékané vepřové kotlety, Kuřecí kostky na česneku, Sojové kostky s hořčicí, Vepřové kotlety zalité šlehačkou, Vepřové na mrkvi, Vepřové plátky na houbách a zelenině, Vepřové kotlety na houbách,
Často hledané recepty:
vepřové na smetaně, marinované vepřové, vepřové kotlety, vepřové koleno, marináda na vepřové, vepřové ledvinky, vepřové ražničí, vařené vepřové, vepřové závitky, suvlaki vepřové,