Pomazánka z vepřového masa – recept

Počet osob:

4

Doba přípravy:

20 minut

Ingredience:

1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě 1 cibule 100 g majonézy 3 – 4 vejce 2 stroužky česneku

mletý pepř

Postup:

Uvaříme vejce na tvrdo, oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemno a česnek prolisujeme nebo utřeme. Vepřovou konzervu pokojové teploty otevřeme a obsah rozmačkáme vidličkou. Přidáme cibuli, vejce, majonézu, česnek, opepříme dle chuti a promícháme. Pomazánku z vepřového masa mažeme na chléb a ozdobíme zeleninou.

O receptu Pomazánka z vepřového masa 03.12.2011 04.12.2011

 

Další fotografie k receptu Pomazánka z vepřového masa



Fotka: JanaB

Pomazánka z vepřového masa

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang