Počet osob:
4
Doba přípravy:
20 minut
Ingredience:
1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě 1 cibule 100 g majonézy 3 – 4 vejce 2 stroužky česneku
mletý pepř
Postup:
Uvaříme vejce na tvrdo, oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemno a česnek prolisujeme nebo utřeme. Vepřovou konzervu pokojové teploty otevřeme a obsah rozmačkáme vidličkou. Přidáme cibuli, vejce, majonézu, česnek, opepříme dle chuti a promícháme. Pomazánku z vepřového masa mažeme na chléb a ozdobíme zeleninou.
O receptu Pomazánka z vepřového masa 03.12.2011 04.12.2011
Další fotografie k receptu Pomazánka z vepřového masa
Fotka: JanaB
Pomazánka z vepřového masa