Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V Z Ž
Zařazení:
Hlavní jídla
Počet osob:
4
Doba přípravy:
100 minut

Ingredience:
králík 200 g čerstvých hub máslo lžíce hořčice 100 ml bílého jogurtu slanina 100 ml bílého vína 20 g polohrubé mouky kmín mletý pepř
Postup:
Porce králíka potřeme hořčicí, kterou jsme promíchali s trochou rozpuštěného másla. Na zbylé máslo rozehřáté v hrnci naklademe připravené porce králíka a krátce ze všech stran opečeme. Maso vyjmeme. Houby očistíme a pokrájíme. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme houby, osolíme a okmínujeme a podusíme. Do zapékací misky dáme porce králíka, posypeme je směsí hub a slaniny, zalijeme bílým vínem, přiklopíme pokličkou a dusíme v troubě doměkka.Do bílého jogurtu vmícháme lžíci polohrubé mouky a přilijeme téměř hotovému masu. Promícháme a necháme asi deset minut provařit.
O receptu Králík po francouzsku 04.10.2010 04.10.2010 184x
0
Další fotografie k receptu Králík po francouzsku
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
Králík po francouzsku
K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář
Poslední související příspěvky v diskusním fóru
Hledání v receptech
Kategorie receptů
Podobné recepty:
Křehoučký králík, Králík na zelenině, Chalupářský králík, Králík nebo zajíc na zelenině, Zapečený králík se smetanou, Králík se žampiony, Králík na medu, Zdravý králík, Králík v těstíčku, Pikantní králík, Kuře jako králík, Králík na worčestru, Králík cibuláč, Králík s houbovou omáčkou, Králík na černo, Králík na svárovský způsob, Králík s domácí nádivkou, Dušený králík, Pečený králík na bůčku s bramborákem, …