Králík po francouzsku – recept


Názvy:        A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  R  Ř  S  Š  T  U  V  Z  Ž 

Zařazení:

Hlavní jídla

Počet osob:

4

Doba přípravy:

100 minut

Ingredience:

králík 200 g čerstvých hub máslo lžíce hořčice 100 ml bílého jogurtu slanina 100 ml bílého vína 20 g polohrubé mouky kmín mletý pepř

Postup:

Porce králíka potřeme hořčicí, kterou jsme promíchali s trochou rozpuštěného másla. Na zbylé máslo rozehřáté v hrnci naklademe připravené porce králíka a krátce ze všech stran opečeme. Maso vyjmeme. Houby očistíme a pokrájíme. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme houby, osolíme a okmínujeme a podusíme. Do zapékací misky dáme porce králíka, posypeme je směsí hub a slaniny, zalijeme bílým vínem, přiklopíme pokličkou a dusíme v troubě doměkka.Do bílého jogurtu vmícháme lžíci polohrubé mouky a přilijeme téměř hotovému masu. Promícháme a necháme asi deset minut provařit.
O receptu Králík po francouzsku 04.10.2010 04.10.2010 184x

Hanka2

 



0

Další fotografie k receptu Králík po francouzsku

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Králík po francouzsku

+ vložit nový komentář

K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

 

Hledání v receptech

Kategorie receptů

Podobné recepty:

Křehoučký králík, Králík na zelenině, Chalupářský králík, Králík nebo zajíc na zelenině, Zapečený králík se smetanou, Králík se žampiony, Králík na medu, Zdravý králík, Králík v těstíčku, Pikantní králík, Kuře jako králík, Králík na worčestru, Králík cibuláč, Králík s houbovou omáčkou, Králík na černo, Králík na svárovský způsob, Králík s domácí nádivkou, Dušený králík, Pečený králík na bůčku s bramborákem, …

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang