Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V Z Ž
Zařazení:
Hlavní jídla, Vepřové maso
Ingredience:
2 kg krkovice bez kosti vcelku 2 lžíce citrónové šťávy 4 lžíce bílého nesladkého vína 3 lžíce plnotučné hořtice lžíce medu 2 lžíce oleje sůl asi 1, 5 lžičky 10 plátků uzeného masa 10 plátků sýra
150 g žampionů
Postup:
Do maso nařežeme po 1,5 cm, ale plátky nedořežeme do konce.Umícháme marinádu z citrónové šťávy, bílého vína, hořčice, medu, 2 lžíc oleje a cca 1,5 lžičky soliMarinádou maso potřemě , zabalíme do alobalu a necháme nejméně den odležet v lednici. Druhý den dáme do každého rozřezu plátek uzeného, plátek sýra a plátky žampionů. Pomažeme olejem a pořádně zabalíme do alobalu, aby po dobu pečení nevytekla šťáva. Dáme do předehřáté trouby na 200 C a pečeme nejméně 2 hodiny, na posledních cca 20 minut alobal otevřeme a dopečeme odkryté.
Podáváme s brambory.
Podobné recepty:
Vepřová dobrina, Vepřová pečeně pikantní, Krkovice na kečupu (4 lidi), Přírodní krkovice na sladko, Pivní vepřová játra, Vepřová kolena na tymiánu, Pečená vepřová žebírka, Vepřová játra na šalvěji ve vinné omáčce, Nadívaná krůtí prsa, vepřová minutka na zázvoru, …
Recept na vepřová krkovice nadívaná si oblíbili:
Fotografie k receptu na vepřová krkovice nadívaná :
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
vepřová krkovice nadívaná
K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář
Poslední související příspěvky v diskusním fóru