Variace na karbanátky – recept

Názvy:      A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  Z 

Zařazení:

Hlavní jídla, Drůbež

Doba přípravy:

60 minut

Ingredience:

500g mletého krůtího masa (mražené Měšťanské maso) 500g (1 balíček) kysaného zelí 3-4 vejce mletý kmín sladká paprika, případně trošku chilli sůl slunečnicový olej

Postup:

Krůtí maso rozmrazíme a smícháme se zelím, které ještě trošku překrájíme na menší kousky, přidáme vejce a okořeníme. Na pečicí plech si nalijeme trošku oleje a uděláme na něj z připravené hmoty 12 bochánků. Karbanátky pečeme v troubě asi 45 minut. Během pečení je obrátíme. Připravené karbanátky můžeme podávat s brambory.
O receptu Variace na karbanátky 20.08.2010 08.10.2011 222x

Martin

 



0

Variace na karbanátky

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

 

Kategorie receptů

Podobné recepty jako Variace na karbanátky:

Vločkové karbanátky, Zeleninové karbanátky s překvapením, Zdravé karbanátky, Tuňákové karbanátky, Zeleninové karbanátky, Karbanátky z ovesných vloček, Salámovo-sýrové karbanátky, Kapustové karbanátky s pohankou, Chlebové karbanátky, Tvarohové karbánátky, Chlebové karbanátky se slaninou, Karbanátky plněné nivou, Sýrové karbanátky, Vločkové karbanátky s kapustou, Karbanátky z nivy, Žižkovské karbanátky, Nivové karbanátky, Švindl karbanátky, Bramborové karbanátky, Tvarohové karbanátky bez masa,

Často hledané recepty:

kapustové karbanátky, karbanátky, bramborové variace pro troubu, karbanátky z nivy, vločkové karbanátky, dušené karbanátky, karbanátky ze sójového masa, variace na moravského, karbanátky konec, rychlé karbanátky,

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang