Názvy: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z
Zařazení:
Hlavní jídla, Drůbež
Doba přípravy:
60 minut

Ingredience:
500g mletého krůtího masa (mražené Měšťanské maso) 500g (1 balíček) kysaného zelí 3-4 vejce mletý kmín sladká paprika, případně trošku chilli sůl slunečnicový olej
Postup:
Krůtí maso rozmrazíme a smícháme se zelím, které ještě trošku překrájíme na menší kousky, přidáme vejce a okořeníme. Na pečicí plech si nalijeme trošku oleje a uděláme na něj z připravené hmoty 12 bochánků. Karbanátky pečeme v troubě asi 45 minut. Během pečení je obrátíme. Připravené karbanátky můžeme podávat s brambory.
O receptu Variace na karbanátky 20.08.2010 08.10.2011 222x
0
Variace na karbanátky
Poslední související příspěvky v diskusním fóru
Kategorie receptů
Podobné recepty jako Variace na karbanátky:
Vločkové karbanátky, Zeleninové karbanátky s překvapením, Zdravé karbanátky, Tuňákové karbanátky, Zeleninové karbanátky, Karbanátky z ovesných vloček, Salámovo-sýrové karbanátky, Kapustové karbanátky s pohankou, Chlebové karbanátky, Tvarohové karbánátky, Chlebové karbanátky se slaninou, Karbanátky plněné nivou, Sýrové karbanátky, Vločkové karbanátky s kapustou, Karbanátky z nivy, Žižkovské karbanátky, Nivové karbanátky, Švindl karbanátky, Bramborové karbanátky, Tvarohové karbanátky bez masa,
Často hledané recepty:
kapustové karbanátky, karbanátky, bramborové variace pro troubu, karbanátky z nivy, vločkové karbanátky, dušené karbanátky, karbanátky ze sójového masa, variace na moravského, karbanátky konec, rychlé karbanátky,