Ryba na kmíně – recept


Názvy:        A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  R  Ř  S  Š  T  U  V  Z  Ž 

Zařazení:

Hlavní jídla, Ryby

Počet osob:

4

Doba přípravy:

60 minut

Ingredience:

800 g candáta nebo jiné ryby 20 g másla 50 g sádla hladká mouka sůl

kmín

Postup:

Naporcovanou rybu osolíme, okmínujeme a poprášíme moukou. Rybu pečeme v rozehřátém sádle zvolna po obou stranách doměkka. Tuk od pečení zastříkneme vodou, převaříme a zjemníme máslem. Touto šťávou přelijeme rybu na talíři.

O receptu Ryba na kmíně 04.12.2010 04.12.2010 143x

jolča



0

Další fotografie k receptu Ryba na kmíně

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Ryba na kmíně

+ vložit nový komentář

K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang