Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V Z Ž
Zařazení:
Hlavní jídla, Ryby
Počet osob:
4
Doba přípravy:
60 minut
Ingredience:
800 g candáta nebo jiné ryby 20 g másla 50 g sádla hladká mouka sůl
kmín
Postup:
Naporcovanou rybu osolíme, okmínujeme a poprášíme moukou. Rybu pečeme v rozehřátém sádle zvolna po obou stranách doměkka. Tuk od pečení zastříkneme vodou, převaříme a zjemníme máslem. Touto šťávou přelijeme rybu na talíři.
O receptu Ryba na kmíně 04.12.2010 04.12.2010 143x
![]() |
0
Další fotografie k receptu Ryba na kmíně
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
Ryba na kmíně
K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář
Poslední související příspěvky v diskusním fóru