Ostré maso s bramborákem – recept

Pálivé jídlo není pro každého. Feferonky a koření však určitému druhu jídla dodávají říz a atraktivní ostrost, která pozvedne kulinářský zážitek do nebývalých výšin.

Ingredience

  • 600 g vepřové kýty
  • olej
  • worcesterová omáčka
  • sójová omáčka
  • kečup
  • 2× paprika kapie
  • 1 pórek
  • hrst buráků
  • feferonka
  • sůl a pepř
  • 200 g tvrdého sýra
  • zeleninová obloha
  • bramboráčky

Postup:

Maso naklepeme, nakrájíme na nudličky, smícháme se solí, pepřem, olejem, sójovou a worcesterovou omáčkou a necháme odležet zhruba hodinu. Následně vše osmahneme na oleji, přidáme zeleninu a buráky, podlijeme a udusíme. Podáváme s pikantním bramborákem.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang