Maso v bramborech – recept

Zařazení:

Hlavní jídla, Vepřové maso, Drůbež, Brambory

Doba přípravy:

50 minut

Ingredience:

plátky masa (kuřecí prsa, vepřová kotleta) smetana sůl pepř- nejlépe barevný brambory

Postup:

Maso si naklepeme, osolíme, posypeme mletým barevným pepřem. Brambory nakrájíme na plátky. Do pekáče vrstvíme brambory, maso, poslední vrstva budou opět brambory. Zalijeme smetanou a zapékáme. Do brambor lze přidat nakrájené papriky, feferonky, zkrátka co kdo má rád. Maso v bramborech je vynikající se zeleninovým salátem.
O receptu Maso v bramborech 20.08.2010 15.10.2011 176x

 

Maso v bramborech

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang