Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V Z Ž
Počet osob:
4
Doba přípravy:
100 minut
Ingredience:
1 kg vepř. masa z plecka 3 větší cibule 5 stroužků česneku, 2 čaj. lžičky gulášového koření 3 čaj. lžičky sladké mleté papriky 3 polévkové lžíce solamylu sůl pepř, 2 masoxy feferonka
voda
Postup:
Maso a cibuli nakrájíme, smícháme s ostatními surovinami. Masox rozpustím v horké vodě a dolejem na cca litr a smícháme s masem. Vše nalijeme do pekáče, nebo hrnce, přikryjeme alobalem a péčeme při telotě cca 250 °C asi 1,5 hodiny.
Podáváme s chlebem nebo knedlíkem.
Podobné recepty:
Hovězí guláš, Hlívový guláš, Guláš z hlívy ústřičné, Guláš halb-und-halb, Guláš mišmaš, Zdeněčkův guláš, Bramborový guláš, Houbový guláš, Fazlový guláš s klobásou, Rumcajsův guláš, Levný houbový guláš, Bramborový guláš na pivě, Guláš ala body, Králičí segedínský guláš, Skvělý bramborák plněný a zdobený porkem, Ananasový guláš s klobásou, Krůtí guláš s kysaným zelím, Guláš na čeném pivu, Kuřecí guláš, Cikánský guláš, Hovězí guláš s uzeninou, Černý guláš, Bratislavský guláš, Jehněčí guláš s rajčaty, Bramborový chalupářský guláš, Kančí guláš s jeřabinami, Fazolový guláš, Guláš z králičího masa, Zabíjačkový guláš, Jelení guláš, …
Recept na GULÁŠ BEZ MÍCHÁNÍ – OPRAVDU, SKVĚLÝ ! si oblíbili:
Fotografie k receptu na GULÁŠ BEZ MÍCHÁNÍ – OPRAVDU, SKVĚLÝ ! :
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
GULÁŠ BEZ MÍCHÁNÍ – OPRAVDU, SKVĚLÝ !
09. 01. 2011, 18:12 – margita – Guláš bez míchání – opravdu skvělý! Rozhodně s tímto popisem nesouhlasím – při naprostém dodržení receptu se guláš spálí, 250 stupňů u masa na kostky, i když je tam l litr vody, teplota by určitě neměla přesáhnout 200 stupňů, je tam paprika která se pálí, solamyl tam byl velmi velmi cítit,maso je divné, rozhodně bych jej takto neohodnotila, a rozhodně bych u receptu opravila teplotu, takto opisovaný putuje internetem a zřejmě bez vyzkoušení chválený. S pozdravem a přáním hezkého dne Gita.
Zobrazit všechny komentáře k receptu.
Poslední související příspěvky v diskusním fóru