Filety na zelenině – recept

Počet osob:

4

Ingredience:

500g filet z tresky 1 balíček mražené zeleniny (hrášek, zelené fazolky, mrkev, kukuřice, brokolice, žampiny) koření na ryby 250 ml smetany sslaný sýr (nejlepší je sýr Rabín, Gyros-vyrábí mlékárna Olešnice)

Postup:

Na hlubší pekáč dáme filety, nasypeme na ně mraženou zeleninu a vše lehce okořeníme kořením na ryby. Sýr nakrájíme na plátky a poklademe přes zeleninu. Vše zalijeme šlehačkou. Pečeme zakryté na 200°C čtyřicet minut a pak dopečeme odkryté, dokud sýr nezezlátne. Jako příloha se velmi dobře hodí těstoviny nebo brambory.
O receptu Filety na zelenině 20.08.2010 20.08.2010

 

Filety na zelenině

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang