Doba přípravy:
20 minut
Ingredience:
rybičky v tomatě (1-2 konzervy) cca 100 g změklého másla 1 větší cibule 2 lžíce kečupu (na 2 konzervy) 2 lžíce plnotučné hořčice (na 2 konzervy) 4 nakládané okurky pepř sůl
Postup:
Rybčkám vyjmeme páteř s kostmi a vidličkou v misce rozmačkáme. Přidáme tomatovou omáčku z konzervy, změklé máslo a vyšleháme. Pak postupně přidáme jemně nakrájenou cibuli, na malé kostičky nakrájené okurky, kečup, hořčici, osolíme opepříme a důkladě promícháme. V chladničce necháme hodinku ztuhnout. Domácí rybí pomazánku mažeme na chleba.
O receptu Domácí rybí pomazánka 04.10.2011 04.10.2011
78x, uvařeno: 1x
Domácí rybí pomazánka