Zařazení:
Hlavní jídla, Drůbež, Chuťovky
Ingredience:
2 kuřecí řízky 1 cibule 1 červená paprika sůl mletý pepř kari koření na těsto: 15 lžic polohrubé mouky 500 ml mléka 3 vejce 100g strouhaného tvrdého sýra 1 lžíce prášku do pečiva 1 lžíce rozpuštěného másla
1/2 lžičky soli
Postup:
Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky, cibuli na kolečka a červenou papriku na proužky. Vše orestujeme na pánvi jako čínu a okořeníme mletým pepřem, kari kořením a osolíme. Dále si připravíme těsto na bublaninu. Smícháme všechny ingredience na těsto, vypracujeme a rozprostřeme na vymazaný plech s vyšším okrajem. Navrch bublaniny dáme lžící malé hromádky kuřecí směsi a připravenou kuřecí bublaninu dáme upéci do trouby. Tato slaná bublanina je skvělá jak teplá, tak i studená.
O receptu Chroustova kuřecí bublanina 20.08.2010 25.09.2011
Chroustova kuřecí bublanina