Chilli fazole – recept

Zařazení:

Hlavní jídla, Uzeniny, Luštěniny

Kuchyně:

Počet osob:

4

Doba přípravy:

20 minut

Ingredience:

2 plechovky chilli fazolí 1 malá plechovka kukuřice 2 klobásy olej sůl chilli omáčka Hot hotová jíška 2 velké cibule 200 ml vody

Postup:

Cibule si nakrájíme buď nadrobno nebo na nudličky, na rozpáleném oleji (stačí trošku, klobása mastnotu pustí) zesklovatíme, přidáme na kostičky narkájenou klobásu, chvilku podusíme. Přidáme fazole i s nálevvem a kukuřici bez nálevu, zalijeme vodou a necháme pět minut podusit.

Dle chutí doostříme chilli omáčkou, dosolíme je-li potřeba. Necháme ještě tak dvě minutky dusit, přidáme jíšku (je jedno jestli tmavou nebo světlou) a zahustíme tak na požadovanou konzistenci. Hotové chilli fazole podáváme s čerstvým chlebem.

O receptu Chilli fazole 05.12.2011 12.12.2011

42x, uvařeno: 3x

sowinka

 

Chilli fazole

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang