Zařazení:
Hlavní jídla, Uzeniny, Luštěniny
Kuchyně:
Počet osob:
4
Doba přípravy:
20 minut
Ingredience:
2 plechovky chilli fazolí 1 malá plechovka kukuřice 2 klobásy olej sůl chilli omáčka Hot hotová jíška 2 velké cibule 200 ml vody
Postup:
Cibule si nakrájíme buď nadrobno nebo na nudličky, na rozpáleném oleji (stačí trošku, klobása mastnotu pustí) zesklovatíme, přidáme na kostičky narkájenou klobásu, chvilku podusíme. Přidáme fazole i s nálevvem a kukuřici bez nálevu, zalijeme vodou a necháme pět minut podusit.
Dle chutí doostříme chilli omáčkou, dosolíme je-li potřeba. Necháme ještě tak dvě minutky dusit, přidáme jíšku (je jedno jestli tmavou nebo světlou) a zahustíme tak na požadovanou konzistenci. Hotové chilli fazole podáváme s čerstvým chlebem.
O receptu Chilli fazole 05.12.2011 12.12.2011
42x, uvařeno: 3x
Chilli fazole