Zařazení:
Hlavní jídla, Vepřové maso, Zelenina
Kuchyně:
Počet osob:
5
Doba přípravy:
75 minut
Ingredience:
750 g libovějšího bůčku bez kosti (nejlépe špičku) 100 g syrového celeru 1 menší cibule kousek pórku 2-3 lžíce kečupu strouhanka 1 vejce sůl pepř kmín
olej
Postup:
Vepřový bůček osolíme a prořízneme v něm kapsu. Na pánvi na oleji podusíme najemno nakrájenou cibuli, pórek a nahrubo nastrouhaný celer. Osolíme, opepříme a přidáme kečup. Do vychladlé směsi přidáme vajíčko a spojíme strouhankou. Kapsu v bůčku naplníme celerovou nádivkou, vložíme do pekáčku, okmínujeme a upečeme do změknutí. Bůček nadívaný celerovou nádivkou podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem.
O receptu Bůček nadívaný celerovou nádivkou 26.10.2011 26.10.2011
47x, uvařeno: 1x
Bůček nadívaný celerovou nádivkou