Bůček nadívaný celerovou nádivkou – recept

Zařazení:

Hlavní jídla, Vepřové maso, Zelenina

Kuchyně:

Počet osob:

5

Doba přípravy:

75 minut

Ingredience:

750 g libovějšího bůčku bez kosti (nejlépe špičku) 100 g syrového celeru 1 menší cibule kousek pórku 2-3 lžíce kečupu strouhanka 1 vejce sůl pepř kmín

olej

Postup:

Vepřový bůček osolíme a prořízneme v něm kapsu. Na pánvi na oleji podusíme najemno nakrájenou cibuli, pórek a nahrubo nastrouhaný  celer. Osolíme, opepříme a přidáme kečup. Do vychladlé směsi přidáme vajíčko a spojíme strouhankou. Kapsu v bůčku naplníme celerovou nádivkou, vložíme do pekáčku, okmínujeme a upečeme do změknutí. Bůček nadívaný celerovou nádivkou podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem.

O receptu Bůček nadívaný celerovou nádivkou 26.10.2011 26.10.2011

47x, uvařeno: 1x

brumbambule

 

Bůček nadívaný celerovou nádivkou

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang