Pánské mokasíny do každého dne

rieker-boty-sede-volny-cas

Jaké druhy obuvi máte ve svém botníku? Tenisky, polobotky, kotníkové boty nebo sandály? A nezapomněli jste na pánské mokasíny? Jejich pár si můžete vzít jak na všechny společenské, tak i volnočasové aktivity. Díky jejich elegantnosti se za ně nemusíte stydět ani na večírku nebo pracovní schůzce.

Pokud se ve světě obuvi moc neorientujete a stéle vám pánské mokasíny ve vaší sbírce chybí, ukážeme vám, proč si je stojí za to pořídit a k jakým příležitostem je můžete ke svému outfitu nosit. Tento mezi muži nepříliš známý kus obuvi vás překvapí!

Jednoduchost a pohodlí především

Mokasíny Rieker obsahují speciální stélku, která se přizpůsobí vaší noze a pomůže šetřit klouby i celou páteř. Technologie Antistress, která je přímo ve stélce, totiž pomáhá tlumit otřesy a nárazy způsobené došlapy, což oceníte po celém dni stráveném na nohách.

Mokasíny jsou velice decentní a jednoduchá obuv, která sice není tolik výrazná ale proto ji oceníte ve chvíli, když zrovna potřebujete rychle doplnit jakýkoliv svůj outfit. Sladíte je jak s elegantním oblekem nebo volnočasovým oblečením, tak i s casual outfitem do práce. A výběr máte téměř bez starostí!

rieker-boty-kozene

Vybírejte podle barvy nebo typu podešve.

S mokasínami narazíte na různá barevná zpracování – pokud máte rádi veselé a barevné outfity, sáhněte po modrých nebo žlutých mokasínách, pokud ale volíte s barvami spíše neutrální cestu, vyberte si takovou barvu, která lze sladit s čímkoliv. Proč se ale pro jednou neodvázat a nezkusit něco nového?

Pánové mají vybírání podešve o něco jednodušší než ženy, které naopak potěší, že s mokasínami na platformě nebo mokasínami na podpatku mohou ozvláštnit své kousky oblečení. Pánové ale zbystří – i zmíněné mokasíny na platformě jsou v dnešní době mezi muži in!

rieker-boty-bile-damske

Mezi nejběžnější barvy patří výrazné bílé mokasíny, se kterými vystoupíte z davu a rozzáříte váš outfit po celé ulici. Přesným opakem jsou černé mokasíny, které svoji nevýraznost nahrazují univerzálností. Díky své barvě si je tak můžete vzít k jakémukoliv outfitu a nemusíte se bát, že bude překombinován. 

Tak už víte, jaké si vyberete? Na Rieker-eshop.cz najdete jak pánské mokasíny, tak i dámské mokasíny všech druhů, barev i zpracování. A pokud chcete udělat své drahé polovičce radost, vyberte jeden pár i pro ni!

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang