Tajemství v alobalu – recept


Názvy:        A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  R  Ř  S  Š  T  U  V  Z  Ž 

Zařazení:

Hlavní jídla

Počet osob:

2

Doba přípravy:

45 minut

Ingredience:

2 klobásky 4 větší brambory 1 velká cibule 1 čerstvá paprika mletá sladká paprika nebo chilli pepř sůl 2 polévkové lžíce oleje 2 polévkové lžíce vody alobal na zabalení

Postup:

Očištěné syrové brambory nakrájíme na středně velké plátky. Papriku na proužky a cibuli na kolečka. Klobásy nebo kabanos zbavíme vrchní slupky a podélně rozkrojíme na čtvrtky. Nachystáme si 2 větší obdélníky alobalu tak, aby se tam vešly a daly se dobře zabalit obě porce.Na 1 stranu alobalu navrstvíme hromadu prokládanou klobáskou, brambory a uvedenou zeleninou. Každou porci mírně osolíme, opepříme a posypeme sladkou paprikou. Kdo má rád ostré může přidat chilli nebo nasekanou feferonku. Pokapeme olejem a vodou. Přikryjeme přebývající stranou alobalu, okraje přehneme, zabalíme tak, aby nic nevytékalo. Pečeme položené na plechu v troubě asi 1/2 hodiny.
O receptu Tajemství v alobalu 20.08.2010 31.08.2010 104x

Martin

 



0

Další fotografie k receptu Tajemství v alobalu

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Tajemství v alobalu

+ vložit nový komentář

K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

  

Hledání v receptech

Kategorie receptů

Podobné recepty:

Ryba v alobalu, Kapr v alobalu, Kuřecí řízky v alobalu, Lilek pečený v alobalu, Bramborové tajemství, Ryba v alobalu, Bramborové tajemství, Pradědovo tajemství, Tajemství v těstíčku, Rohlíky v alobalu, Kapusta pečená v alobalu, Játra s jablky v alobalu, Lukášovo tajemství, Kuře v alobalu, Macešino tajemství, Tajemství babičky hedviky, Tajemství, Kotlety v alobalu, Tajemství pekáčku, Brambory zapečené se zeleninou v alobalu, Kuřecí řízky se šunkou a žampiony v alobalu, Perlín v alobalu, Brambory v alobalu., Veořové kotlety pečené v alobalu, …

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang