Štrůdl – recept


Názvy:      A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  R  Ř  S  Š  T  U  V  Z  Ž 

Ingredience:

1 balení listového těsta 4 ks jablek 2 lžičky strouhanky dle chuti skořicový cukr

Postup:

Listové těsto si rozdělíme na dvě části, z každé vyválíme plát, těsto jemně posypeme strouhankou, jablka oloupeme a nakrájíme na tenké plátky (můžeme i nastrouhat), plátky jablek vložíme na těsto a posypeme skořicovým cukrem, zavineme. Vložíme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme asi 25 minut při 175 °C. Z jednoho balení listového těsta máme dvě nohavice štrůdlu.

Podobné recepty:

Štrůdl, Slaný štrůdl, Těsto na štrudl, Jablkovec aneb falešný štrůdl, Pivní štrúdl, Zelný štrúdl, Štrůdl s nivou, Slaný štrúdl, Štrúdl na slano, Slaný štrůdl, Štrúdl, Štrůdl se zelím, Rychly štrůdl bez neporadku…, Babičin štrůdl, Štrůdl líné hospodyně, Masový štrůdl, Levný štrůdl, Jablečný štrůdl., Slaný štrůdl, Štrůdl s tvarohem, Plzeňský štrúdl, …

Recept na Štrůdl si oblíbili:

Fotografie k receptu na Štrůdl :

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Štrůdl

+ vložit nový komentář

K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang