Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V Z Ž
Ingredience:
1 balení listového těsta 4 ks jablek 2 lžičky strouhanky dle chuti skořicový cukr
Postup:
Listové těsto si rozdělíme na dvě části, z každé vyválíme plát, těsto jemně posypeme strouhankou, jablka oloupeme a nakrájíme na tenké plátky (můžeme i nastrouhat), plátky jablek vložíme na těsto a posypeme skořicovým cukrem, zavineme. Vložíme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme asi 25 minut při 175 °C. Z jednoho balení listového těsta máme dvě nohavice štrůdlu.
Podobné recepty:
Štrůdl, Slaný štrůdl, Těsto na štrudl, Jablkovec aneb falešný štrůdl, Pivní štrúdl, Zelný štrúdl, Štrůdl s nivou, Slaný štrúdl, Štrúdl na slano, Slaný štrůdl, Štrúdl, Štrůdl se zelím, Rychly štrůdl bez neporadku…, Babičin štrůdl, Štrůdl líné hospodyně, Masový štrůdl, Levný štrůdl, Jablečný štrůdl., Slaný štrůdl, Štrůdl s tvarohem, Plzeňský štrúdl, …
Recept na Štrůdl si oblíbili:
Fotografie k receptu na Štrůdl :
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
Štrůdl
K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář
Poslední související příspěvky v diskusním fóru