Zařazení:
Hlavní jídla, Omáčky, Skopové maso
Počet osob:
4
Doba přípravy:
50 minut
Ingredience:
500 g předního skopového masa 2 cibule 100 ml smetany olej máslo mletá paprika sladká sůl 1 polévková lžíce hladké mouky
Postup:
Skopové maso si pokrájíme na větší kousky, omyjeme a necháme okapat. Cibuli si nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na rozpáleném oleji, přidáme skopové maso, které jsme si ještě nasolili, osmahneme, posypeme lžičkou mleté sladké papriky, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka (skopové maso se dusí vcelku dlouho, než změkne).
Když je maso měkké, zasypeme je troškou hladké mouky, promícháme, povaříme a přidáme smetanu. Po přidání smetany skopový paprikáš ještě chvilku povaříme a můžeme podávat.
O receptu Skopový paprikáš 28.12.2011 28.12.2011
31x, uvařeno: 1x
Skopový paprikáš