Skopový paprikáš – recept

Zařazení:

Hlavní jídla, Omáčky, Skopové maso

Počet osob:

4

Doba přípravy:

50 minut

Ingredience:

500 g předního skopového masa 2 cibule 100 ml smetany olej máslo mletá paprika sladká sůl 1 polévková lžíce hladké mouky

Postup:

Skopové maso si pokrájíme na větší kousky, omyjeme a necháme okapat. Cibuli si nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na rozpáleném oleji, přidáme skopové maso, které jsme si ještě nasolili, osmahneme, posypeme lžičkou mleté sladké papriky, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka (skopové maso se dusí vcelku dlouho, než změkne).

Když je maso měkké, zasypeme je troškou hladké mouky, promícháme, povaříme a přidáme smetanu. Po přidání smetany skopový paprikáš ještě chvilku povaříme a můžeme podávat.

O receptu Skopový paprikáš 28.12.2011 28.12.2011

31x, uvařeno: 1x

sowinka

 

Skopový paprikáš

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang