Ředkvičková pomazánka – recept

Ředkvičková pomazánka je zajímavý a jedinečný způsob, jak si ředkvičky vychutnat. Má jedinečnou chuť, kterou si lze užívat na sendvičích, krekrech a dalších pochutinách. Je to také skvělý způsob, jak přidat zeleninu do jídelníčku.

Ingredience:

  • 2 svazky ředkviček
  • 100 g lučiny
  • 2 vejce
  • 2 lžíce mléka
  • sůl dle chuti

Postup:

Vejce uvaříme natvrdo, očištěné a omyté ředkvičky nastrouháme na hrubém struhadle, lučinu rozetřeme, pokud je potřeba naředíme mlékem, vejce nastrouháme na jemném struhadle a přidáme spolu s ředkvičkami do Lučiny, dle chuti osolíme.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang