Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V Z Ž
Zařazení:
Hlavní jídla, Ryby

Ingredience:
perlín sůl lžíce citrónové šťávy 50 g mrkve 50 g bylinek (mladé kopřivové a fialkové lístky, popenec, petržel, pažitka)
50 g másla
Postup:
Rybu necháme vcelku, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, zasypeme bylinkami a strouhanou mrkví, zabalíme do alobalu hodně vymazaného máslem a pečeme 20 minut.
O receptu Perlín v alobalu 07.09.2010 07.09.2010 77x
0
Další fotografie k receptu Perlín v alobalu
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
Perlín v alobalu
K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář
Poslední související příspěvky v diskusním fóru
Hledání v receptech
Kategorie receptů
Podobné recepty:
Ryba v alobalu, Kapr v alobalu, Kuřecí řízky v alobalu, Lilek pečený v alobalu, Ryba v alobalu, Rohlíky v alobalu, Kapusta pečená v alobalu, Játra s jablky v alobalu, Kuře v alobalu, Kotlety v alobalu, Tajemství v alobalu, Brambory zapečené se zeleninou v alobalu, Kuřecí řízky se šunkou a žampiony v alobalu, Brambory v alobalu., Veořové kotlety pečené v alobalu, …