Párky na pivu a kečupu – recept

Kombinace párků, piva a kečupu je zajímavá chuťová kombinace. Sladkost kečupu by mohla na první pohled přebít jemnou chuť piva a chuť klobásek by se mohla ve směsi ztratit. Pokud ho však člověk nedá mnoho a bude se držet jednotlivých kroků v receptu, vytvoří výbornou večeři.

Ingredience:

  • 1 balení párků
  • 1 láhev oblíbeného piva
  • kečup

Postup:

Předehřejte velkou pánev na středním plameni. Přidejte klobásky a smažte je asi 6 až 8 minut, přičemž je každých pár minut obracejte, dokud nezhnědnou a nejsou propečené. Přilijte pivo a snižte teplotu na středně nízkou. Vařte asi 5 minut.

Přidejte kečup a promíchejte. Vařte dalších 5 minut.

Párky podávejte s omáčkou z piva a kečupu. Kdo nemá rád párky, může vyzkoušet kuřecí křídla v pivním těstíčku.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang