Papriky plněné brynzou – recept

Názvy:        A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  R  Ř  S  Š  T  U  V  Z  Ž 

Zařazení:

Bezmasá jídla, Zelenina a houby

Ingredience:

4 ks paprikové lusky 150 g brynzy 100 g pomazánkového másla 1 lžíce strouhaného křenu sůl

Postup:

Nejdříve si připravíme papriky, které omyjeme a zbavíme vnitřků se semínky. Poté papriky osušíme a dáme se do přípravy brynzové náplně.

Do misky dáme pomazánkové máslo a brynzu a vše vymícháme dohladka. Křen nastrouháme na jemném struhadle, přidáme do náplně, přisolíme a znovu důkladně promícháme. Hotovou brynzovou náplní naplníme papriky a vychladíme je v chladničce. Nakonec plněné brynzové papriky nakrájíme na kolečka a servírujeme s čerstvým pečivem. Dobrou chuť!

O receptu Papriky plněné brynzou 20.08.2010 20.08.2010 166x

Martin

 



0

Další fotografie k receptu Papriky plněné brynzou

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Papriky plněné brynzou

+ vložit nový komentář

K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

 

Kategorie receptů

Podobné recepty:

Plněné žampióny, Pečené plněné papriky, Papriky na másle, Brambory plněné zeleninou, Zapečené cukety plněné sýrovým krémem, Langoše plněné karbanátkem, Plněné rybí filety, Pečené papriky plněné masem a rýží, Zapékané plněné lilky, Plněné brambory po slovensku, Plněné papriky, Plněné bramborové buchty, Plněné cukety, Brambory plněné nivou, Plněné pečené brambory, Plněné papriky pečené na plotně, Papriky s brynzovou náplní, Papriky plněné sýrem, Plněné lilky, Neapolské papriky,

Často hledané recepty:

papriky, papriky s rajskou omáčkou, plněné papriky, masem papriky plněné, papriky plněné mletým masem, pečené papriky, grilované papriky, nakládané papriky, kedlubny plněné, bramborové knedlíky plněné,

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang