Ovesný dezert – recept


Názvy:        A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  R  Ř  S  Š  T  U  V  Z  Ž 

Ingredience:

1 hrneček bezpluchého ovsa – 1/2 hrnečku rozinek – 1 jablko nebo hrušku nebo broskev – ořechy, semínka, sušené ovoce,…

Postup:

Oves a rozinky opláchneme a vaříme ve 2 hrnečcích vody pod pokličkou na velmi mírném ohni. Vaříme doměkka, až se voda téměř vyvaří. Nakrájíme na drobné kostičky čerstvé ovoce dle výběru a chuti a vmícháme do ovsa, ještě chvíli povaříme a necháme stát. Můžeme přidat podle chuti oříšky, semínka nebo jiné sušené ovoce. Necháme úplně vystydnout. Dezert zdobíme bílým jogurtem s rozmačkaným banánem nebo vanilkovým pudinkem uvařeném v sojovém mléce.

O receptu Ovesný dezert 20.08.2010 20.08.2010 90x

Martin

 



0

Další fotografie k receptu Ovesný dezert

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Ovesný dezert

+ vložit nový komentář

K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang