Gulášová polévka s rajčaty – recept

Zařazení:

Polévky, Hovězí maso, Vepřové maso, Masité polévky

Počet osob:

5

Doba přípravy:

45 minut

Ingredience:

250 g hovězího masa 100 g vepřového masa sůl 50 g másla 1 cibule 50 g mouky 80 g zeleniny kmínu pepř 250 g brambor

2 rajčata

Postup:

Obě masa nakrájíme na malé kostky. Cibuli nasekáme nadrobno a orestujeme na rozpáleném másle dorůžova. K cibuli přidáme maso a pokrájená rajčata a společně osmažíme. Zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem ze zeleniny a dusíme doměkka. Pak ochutíme kmínem, pepřem a do gulášové polévky vhodíme na kostky nakrájené brambory. Gulášovou polévku s rajčaty pak vaříme, až jsou brambory měkké.

O receptu Gulášová polévka s rajčaty 10.10.2011 10.10.2011

35x, uvařeno: 2x

puntanela

 

Gulášová polévka s rajčaty

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang