Camembert s rybí nádivkou – recept

Doba přípravy:

10 minut

Ingredience:

sýr Camembert čerstvý sýr s francouzskými bylinkami treska a la losos

celozrnný toust

Postup:

Nejdříve uděláme nádivsku z kousky tresky a čerstvého sýra. Camembert podélně rozkrojíme, potřeme nádivkou a opět přiklopíme poloviny na sebe. Nesolíme, treska je již dostatečně slaná, bylinky v čerstvém sýru se postarají o ostatní chutě. Camembert s rybí nádivkou podáváme s celozrnným opečeným toustem a zeleninou.

O receptu Camembert s rybí nádivkou 03.09.2011 03.09.2011

27x, uvařeno: 6x

gourmet

 

Camembert s rybí nádivkou

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang