5 důvodů, proč jsou oversized mikiny tím pravým ořechovým

Víte, co letos rozhodně frčí? Ano, jsou to oversized mikiny. Představíme vám celkem 5 výhod, proč si je pořídit, ať už jste muž anebo žena.

Oversized mikiny nejsou na trhu novinkou. Naopak, už v minulosti byly populární pro svou jednoduchost, pohodlnost, a praktický vzhled, který dokázal zakrýt přesně ty nedostatky, které bylo potřeba. Výhod je ale celá řada. Jaká přesvědčí vás? 

1. Sluší všem

Univerzálnost mikin, které jsou ve větších velikostech, je jednou z největších předností. Sluší všem typům postav a každá postava, ať už ženská nebo mužská, je může obléci prakticky kamkoliv. Největší možnost využití mikiny představují pro sportovní aktivity, procházky a obecně neformální příležitosti. Pokud si ale vyberete vhodný střih i vzor, můžete s takovou mikinou udělat velkou parádu třeba i v práci nebo na večírku. Zkrátka je to kousek, který ve svém šatníku rozhodně unosíte.

Oversized mikinu? Jedině od House! Můžete vybírat tady: House brand – mikina dámská.

2. Můžete si vybrat nespočet barev a vzorů

Popularita těchto mikin s sebou přináší další výhodu, kterou je nespočet možností střihů a barevných vzorů. Tak si můžete vybrat barvu i motiv, který se vám líbí a který i ladí se zbytkem vašeho šatníku. Geometrické, minimalistické, romantické nebo pastelové barvy a odstíny? Žádný problém, najdete vše. 

3. Mikinové šaty pro dámy představují eleganci i pohodlí

Pro dámy představují oversized mikiny i další možnosti využití – jako mikinové šaty! Ty bývají prodloužené, a zároveň už představují poměrně elegantní kousek, který můžete obléct klidně i na pracovní schůzky. SKvěle vypadají v kombinaci s vysokými botami a páskem. 

Specifické střihy ale existují také pro mužské osazenstvo. House brand – oversized mikina pánská představuje mikiny s kapucí, se zipem či bez.

4. Pomohou podtrhnout přednosti vaší postavy

Vybírejte modely typu oversized, které budou pasovat přesně na váš typ postavy, abyste se v nich neutopili nebo vám nebyly příliš těsné. 

TIP: Ulovte si svou mikinu: House brand – oversized mikina dámská

5. Jsou pohodlné a bez kompromisů 

Málokteré oblečení je tak pohodlné, jako jsou over-sized mikiny. Nikdy netlačí, neškrtí, naopak jsou volné a hezky hřejí.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang