Švej-žužu – recept


Názvy:      A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  Ř  S  Š  T  U  V  W  Z  Ž 

Zařazení:

Hlavní jídla, Vepřové maso

Počet osob:

4

Ingredience:

300 g vepřové kýty 2 žloutky 5 polévkových lžic oleje 1 cibule 2 lžíce solamylu 2 lžíce maggi 2 lžíce worcestrové omáčky 1 kávová lžička kari koření 1 lžička cukru 1 lžička soli

1 feferonka nebo chili koření dle chuti

Postup:

Vepřové maso nakrájíme na kostičky a cibuli na drobné kousky. Všechny ostatní ingredience na švej-žužu smícháme v nerezové misce, přidáme vepřové maso a cibuli a dobře promícháme. Směs vložíme do lednice na 24 hodin uležet. Druhý den na rozpáleném oleji vytvoříme ze směsi menší placičky a usmažíme po obou stranách. Hotové švej-žužu podáváme s chlebem.

O receptu Švej-žužu 20.08.2010 10.08.2011

474x, uvařeno: 1x

Martin

 



1

Další fotografie k receptu Švej-žužu

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Švej-žužu

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang