Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R Ř S Š T U V W Z Ž
Zařazení:
Hlavní jídla, Vepřové maso
Počet osob:
4

Ingredience:
300 g vepřové kýty 2 žloutky 5 polévkových lžic oleje 1 cibule 2 lžíce solamylu 2 lžíce maggi 2 lžíce worcestrové omáčky 1 kávová lžička kari koření 1 lžička cukru 1 lžička soli
1 feferonka nebo chili koření dle chuti
Postup:
Vepřové maso nakrájíme na kostičky a cibuli na drobné kousky. Všechny ostatní ingredience na švej-žužu smícháme v nerezové misce, přidáme vepřové maso a cibuli a dobře promícháme. Směs vložíme do lednice na 24 hodin uležet. Druhý den na rozpáleném oleji vytvoříme ze směsi menší placičky a usmažíme po obou stranách. Hotové švej-žužu podáváme s chlebem.
O receptu Švej-žužu 20.08.2010 10.08.2011
474x, uvařeno: 1x
1
Další fotografie k receptu Švej-žužu
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
Švej-žužu
Poslední související příspěvky v diskusním fóru
