Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V Z Ž
Ingredience:
Plechovku hrášku(nebo čerstvý) kopr cibule česnek hladká mouka sůl olej
Postup:
Osmáhneme cibuli na oleji,přidáme kopr,hrášek(sterilovany i se šťávou) a podusíme.mezi tím si smíchame mouku s vodou a vlijeme do hrášku.Podle chuti dosolíme.Až je mouka převařena přidáme česnek.Podáváme s chlebem nebo pečivem. Pro vylepšení můžete přidat podušené maso na kostky.(nemusí být).DOBROU CHUŤ.
O receptu Dušený hrášek 20.08.2010 20.08.2010 107x
0
Další fotografie k receptu Dušený hrášek
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
Dušený hrášek
K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář
Poslední související příspěvky v diskusním fóru