Dušený hrášek – recept


Názvy:        A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  R  Ř  S  Š  T  U  V  Z  Ž 

Ingredience:

Plechovku hrášku(nebo čerstvý) kopr cibule česnek hladká mouka sůl olej

Postup:

Osmáhneme cibuli na oleji,přidáme kopr,hrášek(sterilovany i se šťávou) a podusíme.mezi tím si smíchame mouku s vodou a vlijeme do hrášku.Podle chuti dosolíme.Až je mouka převařena přidáme česnek.Podáváme s chlebem nebo pečivem. Pro vylepšení můžete přidat podušené maso na kostky.(nemusí být).DOBROU CHUŤ.

O receptu Dušený hrášek 20.08.2010 20.08.2010 107x

Martin

 



0

Další fotografie k receptu Dušený hrášek

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Dušený hrášek

+ vložit nový komentář

K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang