Bůček pečený s krůtou – recept

Zařazení:

Hlavní jídla, Vepřové maso, Drůbež

Počet osob:

4

Doba přípravy:

90 minut

Ingredience:

krůtí křídla 600 g vepřového libovějšího bůčku 1 cibule 5 stroužků česneku drcený kmín mletá paprika vegeta natura(může být jiná)

sůl

Postup:

Vepřový bůček s krůtím křídlem osolíme ze všech stran, posypeme a rozetřeme papriku, posypeme drceným kmínem a nakonec zasypeme vegetou natural. Masa položíme do pekáče, podlijeme 250 ml vody, přikryjeme druhým pekáčem a dáme péct do vyhřáté trouby na 200°C.

Po půl hodině pečení maso otočíme, dolijeme vodu a maso posypeme nakrájenou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem, znova přikryjeme a pečeme dál. Po hodině pečení maso opět obrátíme zpátky. Je-li třeba, bůček pečený s krůtou ještě podlijeme a přikryté dopečeme cca půl hodiny. Kůže z krůtího křídla nám šťávu bezvadně zahustí!

O receptu Bůček pečený s krůtou 24.08.2011 24.08.2011

49x, uvařeno: 1x

havran

 

Bůček pečený s krůtou

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang