Vepřová játra na grilu – recept

Zařazení:

Hlavní jídla, Vepřové maso

Ingredience:

vepřová játra plnotučná hořčice mletá sladká paprika grilovací koření máslo

olej

Postup:

Vepřová játra omyjeme a nakrájíme na plátky, které z jedné strany obalíme ve sladké paprice a z druhé v grilovacím koření. Okořeněná játra krátce ogrilujeme z jedné strany a otočíme. Horní ogrilovanou stranu potřeme slabou vrstvou plnotučné hořčice rozmíchané s rozpuštěným máslem. Po chvíli znovu otočíme a potřeme hořčicí i druhou stranu jater.

Nakonec ještě jednou otočíme a ještě chvíli grilujeme. Hotová vepřová játra podáváme nejlépe s čerstvým pečivem a zeleninovou oblohou.

O receptu Vepřová játra na grilu 13.07.2011 13.07.2011

 

Vepřová játra na grilu

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang