Vepřové kotlety pečené v alobalu – recept

Vepřové kotlety jsou vynikající a šťavnatý kus masa. Snadno se připravují, takže jsou skvělou volbou pro rychlé večeře během všedního dne. Vepřové kotlety lze smažit, grilovat, péct nebo dusit. Oblíbené jsou vepřové kotlety pečené v alobalu.

Ingredience:

  • 4 kotlety
  • máslo
  • paprika červená
  • 2 rajčata
  • kečup

Postup:

Maso naklepeme, osolíme a položíme na alobal hojně potřený máslem.

Na maso položíme nakrájená rajčata a papriku, zakapeme kečupem a zabalíme do alobalu.

Kotlety pečeme na plechu asi 25 minut nebo dokud není maso hotové.

Jako příloha se skvěle hodí zeleninový salát a brambory.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang