Počet osob:
2
Doba přípravy:
15 minut
Ingredience:
2 hermelíny 2 jarní cibulky 120 g anglické slaniny olej na potření a smažení
tatarka na ozdobení
Postup:
Hermelíny lehce potřeme olejem a obalíme do plátků slaniny. Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozpálíme trochu oleje a obalený hermelín ve slanině osmažíme ze všech stran, až je slanina křupavá, asi 2-3 minuty z každé strany. Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka a dáme doprostřed talíře. Na cibulku položíme osmažené hermelíny ve slanině a podáváme ozdobené kopečkem tatarky. Přikusujeme čerstvou bagetu.
O receptu Smažený hermelín ve slanině 19.03.2012 19.03.2012
Další fotografie k receptu Smažený hermelín ve slanině
Použila jsem camembert obalený v paprice
Fotka: Pavlína
Fotka: Pavlína
Smažený hermelín ve slanině