Smažený hermelín ve slanině – recept

Počet osob:

2

Doba přípravy:

15 minut

Ingredience:

2 hermelíny 2 jarní cibulky 120 g anglické slaniny olej na potření a smažení

tatarka na ozdobení

Postup:

Hermelíny lehce potřeme olejem a obalíme do plátků slaniny. Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozpálíme trochu oleje a obalený hermelín ve slanině osmažíme ze všech stran, až je slanina křupavá, asi 2-3 minuty z každé strany. Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka a dáme doprostřed talíře. Na cibulku položíme osmažené hermelíny ve slanině a podáváme ozdobené kopečkem tatarky. Přikusujeme čerstvou bagetu.
O receptu Smažený hermelín ve slanině 19.03.2012 19.03.2012

 

Další fotografie k receptu Smažený hermelín ve slanině


Použila jsem camembert obalený v paprice
Fotka: Pavlína


Fotka: Pavlína

Smažený hermelín ve slanině

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang