Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V Z Ž
Zařazení:
Hlavní jídla, Ryby

Ingredience:
menší ryby nebo naporcovaná větší ryba sůl 2 mrkve 1/2 celeru 1 až 2 pórky 1 cibule cukr 1 až 2 hrnky octa
Postup:
Zálivka:najkrájíme mrkve, celer, pórky, cibuli, přídáme podle chuti koření, 1 lžíci soli, špetku cukru, 3 hrnky vody a ocet.Zálivku uvaříme.Menší ryby (filé, pstruhy…) dobře očistíme, vypereme, osolíme a dáme vařit do vody a poté přelijeme připravenou zálivkou.
O receptu Ryba nakyselo 20.08.2010 02.09.2010 71x
0
Další fotografie k receptu Ryba nakyselo
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
Ryba nakyselo
K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář
Poslední související příspěvky v diskusním fóru