Zařazení:
Ingredience:
600 g vepřové pleci nakrájené na kostky klobása nakrájená na kolečka anglická slanina žampiony – kousky cibule červená i zelená paprika sůl pepř koření Gyros
Postup:
Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do růžova. Příprava je jednoduchá, pohodlná a rychlá – výborně se hodí, když čekáte více strávníků. Vepřové maso můžete samozřejmě podle potřeby nahradit masem krůtím či kuřecím a přidat můžete i jiné dobrůtky, které běžné dáváte do ražničí.
O receptu Ražničí z trouby 01.09.2010 01.09.2010
Ražničí z trouby