Ražničí z trouby – recept

Zařazení:

Hlavní jídla, Vepřové maso

Ingredience:

600 g vepřové pleci nakrájené na kostky klobása nakrájená na kolečka anglická slanina žampiony – kousky cibule červená i zelená paprika sůl pepř koření Gyros

Postup:

Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do růžova. Příprava je jednoduchá, pohodlná a rychlá – výborně se hodí, když čekáte více strávníků. Vepřové maso můžete samozřejmě podle potřeby nahradit masem krůtím či kuřecím a přidat můžete i jiné dobrůtky, které běžné dáváte do ražničí.
O receptu Ražničí z trouby 01.09.2010 01.09.2010

 

Ražničí z trouby

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang