Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V Z Ž
Zařazení:
Domácí pekárna

Ingredience:
500 g hladké světlé mouky 350 ml podmáslí 1 balíček sušených kvasnic 1 lžíce rozpuštěného másla půl lžičky cukru
1 lžička soli
Postup:
Ingredience promícháme a podmáslový chléb pečeme v domácí pekárně na základní program. Po zvukovém signálu pro přidání doplňkových ingrediencí můžeme
přidat nasekané ořechy, semínka, případně rozinky a cukr navíc (pak chléb chutí připomíná vánočku).
O receptu Podmáslový chléb z domácí pekárny 22.04.2011 22.04.2011 115x
0
Další fotografie k receptu Podmáslový chléb z domácí pekárny
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
Podmáslový chléb z domácí pekárny
K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář
Poslední související příspěvky v diskusním fóru
Hledání v receptech
Kategorie receptů
Podobné recepty:
Domácí utopenci, Chléb zdravého života, Tvarohový chléb, Domácí termix, Domácí tavený sýr, Zapečený chléb, Domácí vlašský salát, Italský chléb v domácí pekárně, Domácí utopence, Domácí mrkvový džus, Domácí bylinkové houstičky, Domácí česneková pomazánka, Jednoduchá domácí pizza, Domácí sýrové kuličky, Domácí chleba, Domácí pizza, Domácí nudle s praženou krupicí, Sýrový chléb ve vajíčku, Chléb ve vajíčku s oblohou, Domácí rafaelo, Domácí tatarka, Králík s domácí nádivkou, Domácí sýr, Špaldovo pšenično žitný chléb z domácí pekárny, Pivní chléb z domácí pekárny, Pivní chléb s klobásou z domácí pekárny, Domácí boršč, Rýžový nákyp v domácí pekárně, Zapékané domácí müsli, Domácí čalamáda, …