Podmáslový chléb z domácí pekárny – recept


Názvy:        A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  R  Ř  S  Š  T  U  V  Z  Ž 

Zařazení:

Domácí pekárna

Ingredience:

500 g hladké světlé mouky 350 ml podmáslí 1 balíček sušených kvasnic 1 lžíce rozpuštěného másla půl lžičky cukru

1 lžička soli

Postup:

Ingredience promícháme a podmáslový chléb pečeme v domácí pekárně na základní program. Po zvukovém signálu pro přidání doplňkových ingrediencí můžeme

přidat nasekané ořechy, semínka, případně rozinky a cukr navíc (pak chléb chutí připomíná vánočku).

O receptu Podmáslový chléb z domácí pekárny 22.04.2011 22.04.2011 115x

jolča

 



0

Další fotografie k receptu Podmáslový chléb z domácí pekárny

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Podmáslový chléb z domácí pekárny

+ vložit nový komentář

K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

 

Hledání v receptech

Kategorie receptů

Podobné recepty:

Domácí utopenci, Chléb zdravého života, Tvarohový chléb, Domácí termix, Domácí tavený sýr, Zapečený chléb, Domácí vlašský salát, Italský chléb v domácí pekárně, Domácí utopence, Domácí mrkvový džus, Domácí bylinkové houstičky, Domácí česneková pomazánka, Jednoduchá domácí pizza, Domácí sýrové kuličky, Domácí chleba, Domácí pizza, Domácí nudle s praženou krupicí, Sýrový chléb ve vajíčku, Chléb ve vajíčku s oblohou, Domácí rafaelo, Domácí tatarka, Králík s domácí nádivkou, Domácí sýr, Špaldovo pšenično žitný chléb z domácí pekárny, Pivní chléb z domácí pekárny, Pivní chléb s klobásou z domácí pekárny, Domácí boršč, Rýžový nákyp v domácí pekárně, Zapékané domácí müsli, Domácí čalamáda, …

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang