Názvy: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z
Zařazení:
Hlavní jídla, Drůbež, Vnitřnosti
Doba přípravy:
70 minut

Ingredience:
600 g drůbežího masa ze stehen nebo prsíčka 80 g drůbežích jater 60 g oleje 120 g hroznového kompotu 120 g hruškového kompotu 120 g třešňového kompotu 40 g eidamu 10 g másla 120 g hladké mouky sůl citronová šťáva
Postup:
Drůbeží maso si nakrájíme na malé medailonky, naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Rozpálíme si olej na pánvi a drůbeží medailonky společně s játry ze všech stran opečeme. Maso vyjmeme, do vypečené šťávy přidáme všechny druhy kompotů, zakapeme citronovou šťávou, podlijeme dvěma lžicemi vody a podusíme. Maso rozdělíme na porce, ty pak položíme na alobal a každou poklademe kompotovou směsí, játry a plátkem sýra. Přidáme plátek másla a každou porci zabalíme. Okraje alobalu stočíme tak, aby nevytekla šťáva a pečeme v horké troubě asi 10 minut. Drůbeží medailonky podáváme s dušenou rýží a hlávkovým salátem.
O receptu Lahůdkové drůbeží medailonky 20.08.2010 12.10.2011 164x
0
Lahůdkové drůbeží medailonky
Poslední související příspěvky v diskusním fóru
Kategorie receptů
Podobné recepty jako Lahůdkové drůbeží medailonky:
Drůbeží játra s pórkem, Drůbeží stehna na fólii, Drůbeží terina s houbami, Olomoucké medailonky, Kuřecí medailonky v těstíčku s nivou, Medailonky v sýrovém těstíčku, Kuřecí medailonky v sýrovém těstíčku s nivou, Karbanátky z drůbeží sekané, Kuřecí medailonky s mandlemi, Drůbeží fondue, Drůbeží játra na omáčku, Drůbeží prsíčka v bazalkové omáčce, Drůbeží guláš s cuketami,
Často hledané recepty:
drůbeží játra, drůbeží řízky, lahůdkové kotlety, medailonky z telecího masa, drůbeží stehýnka s barevnou, drůbeží maso s avokádem, medailonky s pěnou, lahudkove spagety s rybou, drůbeží frikasé, medailonky z mořského dasa,