Kantonské nudle – recept

Názvy:      A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  R  Ř  S  Š  T  U  V  Z  Ž 

Zařazení:

Hlavní jídla, Drůbež, Těstoviny

Ingredience:

ploché nudle olej hlávkové zelí vývar konzervovaný bambus kuřecí maso šunka černé houby sůl glutasol petrželka bílý pepř

solamyl

Postup:

Uvařené ploché nudle propláchneme, necháme okapat. Pak je opečeme v pánvi na oleji, vyjmeme a udržujeme v teple. Do oleje vložíme na kostičky nakrájené hlávkové zelí, promícháme, zalijeme vývarem. Přidáme bambus, nudličky vařeného kuřecího masa, šunky a máčené černé houby. Ochutíme solí, glutasolem, bílým pepřem, zahustíme máčeným solamylem, podusíme. Směsí přelijeme nudle, ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.

Podobné recepty:

Čínské nudle s krutím masem, Zapečené nudle, Nudle se zelím, Skleněné nudle po australsku, Barevné zapečené nudle, Masové nudle, Nudle mnohokrát jinak, Čínské nudle se sýrovou omáčkou, Nudle s uzeným a zelí, Čínské nudle, Dvoubarevné široké nudle se sýrovou omáčkou a brok, Tvarohové nudle, Houbové nudle, Domácí nudle s praženou krupicí, Nudle zapečené s tvarohem, Mexické nudle, Nudle s tvarohem a meruňkami, …

Recept na Kantonské nudle si oblíbili:

Fotografie k receptu na Kantonské nudle :

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Kantonské nudle

+ vložit nový komentář

K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang