Jehněčí guláš s rajčaty – recept

Zařazení:

Hlavní jídla, Omáčky, Skopové maso

Ingredience:

Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme maso a po všech stranách je opečeme. Pak maso vyjmeme a v témž tuku osmažíme na nudličky nakrájenou mrkev, cibuli a jakmile se voda ze zeleniny odpaří, přisypeme mouku a opražíme.

Zalijeme vývarem z kostí, přidáme mletou papriku, sůl a dusíme téměř do změknutí. Přidáme na kroužky nakrájené zelené papriky a dusíme společně. Asi 1/4 hodiny před podáváním pokrmu přidáme oloupaná drobně pokrájená rajčata a dusíme asi 10 minut. Podáváme posypané sekanou petrželkou.

O receptu Jehněčí guláš s rajčaty 07.09.2010 07.09.2010

488x, uvařeno: 4x

Lucka1977

 

Jehněčí guláš s rajčaty

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang