Jáhlová kaše – recept

Názvy:      A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  Z 

Zařazení:

Hlavní jídla, Bezmasá jídla

Kuchyně:

Počet osob:

1

Doba přípravy:

5 minut

Ingredience:

250 ml mléka 125 ml jáhlových instantních vloček špetka soli 1 lžička cukru

máslo

Postup:

Mléko nalijeme do kastrolku a jakmile začne vařit, tak je odstavíme. Do horkého mléka ihned vsypeme jáhlové instantní vločky, osolíme, osladíme a promícháme. Jáhlové vločky s mlékem necháme asi tři minuty odstát a poté dáme jáhlovou kaši na talíř. Hotovou jáhlovou kaši posypeme dle chuti grankem, kakaem, čokoládou, nebo skořicovým cukrem. Na závěr kaši polijeme rozpuštěným máslem.

Jáhlová kaše je velmi zajímavou a chutnou alternativou ke kaši krupičné, příprava jáhlové kaše je však mnohem rychlejší a jednodušší.

O receptu Jáhlová kaše 12.11.2011 14.11.2011

44x, uvařeno: 1x

JanaB

 



4.3333 3

Další fotografie k receptu Jáhlová kaše



Fotka: JanaB

Jáhlová kaše

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

 

Kategorie receptů

Podobné recepty jako Jáhlová kaše:

Nastavovaná kaše, Jáhlová mňamka s ovocem, Ovesná kaše, Hnízdečka z bramborové kaše, Zapečená bramborová kaše, Ochucená bramborová kaše, Cizrnová kaše s párky, Pohanková kaše, Ovesná kaše bez vaření, Obyčejná jáhlová kaše, Krupičná kaše, Mléčná kaše s mandarinkami a čokoládou, Rýžová kaše, Hrachová kaše, Bramborová kaše z kroupami,

Často hledané recepty:

rýžová kaše, krupičná kaše, krupicová kaše, kaše, ovesná kaše, bramborova kaše, čočková kaše nakyselo (aneb, pirohy z jáhelné kaše, bramborová kaše s matjesovým, medová kaše petra,

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang