Domácí boršč – recept


Názvy:        A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  R  Ř  S  Š  T  U  V  Z  Ž 

Zařazení:

Polévky

Ingredience:

1kg zeleninové směsi na boršč 500g brambor 1 větší cibule 2 klobásy 200ml ostrého kečupu sůl pepř drcené chilli 2 lžíce hladké mouky 1 zakysaná smetana voda

olej

Postup:

Nejdříve nakrájíme cibuli na větší kousky a osmahneme na oleji, než zesklovatí. Přidáme zeleninu a litr vody. Přivedeme boršč do varu a přidáme brambory nakrájené na kostičky, koření, kečup a boršč osolíme. Vše promícháme a vaříme, než začnou brambory měknout. To je pravý okamžik pro přidání kobásy nakrájené na kolečka. Jakmile jsou brambory měkké, boršč zahustíme smetanou rozmíchanou s trochou vody a moukou. Úplně na závěr dochutíme octem, ale spíše opatrně a dle chuti ještě můžeme dosolit.

O receptu Domácí boršč 04.04.2011 04.04.2011 81x

alcax



0

Další fotografie k receptu Domácí boršč

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Domácí boršč

+ vložit nový komentář

K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Hledání v receptech

Kategorie receptů

Podobné recepty:

Domácí utopenci, Domácí termix, Domácí tavený sýr, Domácí vlašský salát, Italský chléb v domácí pekárně, Domácí utopence, Domácí mrkvový džus, Domácí bylinkové houstičky, Domácí česneková pomazánka, Jednoduchá domácí pizza, Domácí sýrové kuličky, Domácí chleba, Domácí pizza, Domácí nudle s praženou krupicí, Domácí rafaelo, Domácí tatarka, Králík s domácí nádivkou, Domácí sýr, Špaldovo pšenično žitný chléb z domácí pekárny, Pivní chléb z domácí pekárny, Pivní chléb s klobásou z domácí pekárny, Rýžový nákyp v domácí pekárně, Zapékané domácí müsli, Domácí čalamáda, Podmáslový chléb z domácí pekárny, …

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang