Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V Z Ž
Zařazení:
Polévky
Ingredience:
1kg zeleninové směsi na boršč 500g brambor 1 větší cibule 2 klobásy 200ml ostrého kečupu sůl pepř drcené chilli 2 lžíce hladké mouky 1 zakysaná smetana voda
olej
Postup:
Nejdříve nakrájíme cibuli na větší kousky a osmahneme na oleji, než zesklovatí. Přidáme zeleninu a litr vody. Přivedeme boršč do varu a přidáme brambory nakrájené na kostičky, koření, kečup a boršč osolíme. Vše promícháme a vaříme, než začnou brambory měknout. To je pravý okamžik pro přidání kobásy nakrájené na kolečka. Jakmile jsou brambory měkké, boršč zahustíme smetanou rozmíchanou s trochou vody a moukou. Úplně na závěr dochutíme octem, ale spíše opatrně a dle chuti ještě můžeme dosolit.
O receptu Domácí boršč 04.04.2011 04.04.2011 81x
![]() |
0
Další fotografie k receptu Domácí boršč
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
Domácí boršč
K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář
Poslední související příspěvky v diskusním fóru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hledání v receptech
Kategorie receptů
Podobné recepty:
Domácí utopenci, Domácí termix, Domácí tavený sýr, Domácí vlašský salát, Italský chléb v domácí pekárně, Domácí utopence, Domácí mrkvový džus, Domácí bylinkové houstičky, Domácí česneková pomazánka, Jednoduchá domácí pizza, Domácí sýrové kuličky, Domácí chleba, Domácí pizza, Domácí nudle s praženou krupicí, Domácí rafaelo, Domácí tatarka, Králík s domácí nádivkou, Domácí sýr, Špaldovo pšenično žitný chléb z domácí pekárny, Pivní chléb z domácí pekárny, Pivní chléb s klobásou z domácí pekárny, Rýžový nákyp v domácí pekárně, Zapékané domácí müsli, Domácí čalamáda, Podmáslový chléb z domácí pekárny, …