Prodejce koupelnového vybavení WellMall radí: Co je dobré vědět před nákupem sprchových dveří

Před nákupem sprchových dveří je užitečné vzít v úvahu několik klíčových faktorů, abyste zajistili, že vyberete ten správný produkt. Firma WellMall – prodejce koupelnového vybavení – přináší důležité kroky, které byste si měli před nákupem ujasnit. 

1, Velikost
Rozměry otvoru, do kterého budete dveře instalovat:

  • Před nákupem pečlivě změřte svůj sprchový prostor. Zjistěte výšku, šířku a popř. hloubku (pokud budete instalovat dveře na vaničku nebo vyzděný soklík).
  • Finální nákup byste měli nechat až na okamžik, kdy je nika vyzděná a obložená obkladem (síla obkladu a vrstva lepidla může být různá a může ovlivnit celkový rozměr). Takže typ dveří můžete vybírat s předstihem, ale rozměr nechat až na chvíli, kdy obkladač dokončí svoji práci.

2, Materiál a kvalita:
Zjistěte, z jakého materiálu jsou dveře vyrobeny.

  • Sklo by mělo být vždy bezpečnostní. Existují různé typy skla pro sprchové dveře, včetně průhledného nebo matného. Vyberte podle soukromí a estetiky.
  • Pokud vybíráte mezi plastovými variantami, informujte se o možnosti výměny jednotlivých dílů, pokud se rozbijí. 
  • Rámy by měly být odolné vůči vlhkosti a korozi.

3, Otevírání a zavírání:

Zvažte, jaké otevírání dveří je pro vás nejpohodlnější. Posuvné dveře mohou být vhodné pro menší prostory, ale nevýhodou je menší vstupní otvor dovnitř koutu. Otevírací křídlo lze zvolit buď v jednodílné nebo dvoudílné variantě. Velice oblíbenými se stávají dveře zalamovací (bezrámové). Nezabírají při otevírání žádný prostor v koupelně a absence vodících profilů je výhodná při údržbě. Na e-shopu WellMall jistě najdete sprchové dveře, které pro vás budou ty pravé.

Posuvné sprchové dveře Nicol chrom

4, Snadnost údržby:

  • Některé sprchové dveře mají speciální povlaky s NANO technologií, které usnadňují čištění a odolávají usazování vodního kamene a špíny. Zjistěte, který produkt je snadno udržovatelný.

5, Instalace:

  • Přemýšlejte o náročnosti instalace. Některé dveře mohou vyžadovat profesionální instalaci, zatímco jiné mohou být vhodné pro domácí montáž. Pokud byste si s montáží nebyli jistí, neváhejte kontaktovat e-shop WellMall, kde vám bude k dispozici technik na telefonu, který vám s montáží rád poradí.

6, Cena a rozpočet:

  • Stanovte si rozpočet pro nákup sprchových dveří a hledejte produkty, které splňují vaše požadavky a cenové limity. Velmi oblíbené se v poslední době staly sprchové „lítačkové“ dveře Over, které splňují skvělý poměr cena/kvalita.

Sprchové dveře Over

7, Záruka a servis:

  • Zkontrolujte, jaká záruka je poskytována na sprchové dveře, a zjistěte, jaký je dostupný servis v případě potřeby. 

Firma WellMall vám zaručeně poradí a doporučí to nejvýhodnější řešení na míru. A v případě potřeby zajistí i náhradní díly. Tak, které dveře budou ideální pro vaši koupelnu?

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang