Nejmódnější sportovní kabáty pro muže: Co letos nesmí chybět ve vašem šatníku?

Parky, vesty i kabáty jsou nedílnou součástí šatníku snad každého moderního muže. Podívejme se dnes právě na to, jaké kabáty jsou must-have kousky letošní nadcházející chladné sezóny. Co nesmí chybět ani ve vaší skříni? Sáhnete po nepřehlédnutelném kabátu, nebo vaše volba padne na decentní kousek?

Jaké kabáty pro muže patří mezi letošní trendy?

Sportovní pánské kabáty nabízejí pohodlí i dostatek tepla. Také ale mohou být stylovou dominantou vašich zimních i podzimních outfitů. Pokud chcete i tento rok následovat trendy, nezapomeňte doplnit svůj šatník o některý z nejnovějších sportovních kabátů.

Oversized pánské kabáty

Trend oversized módních kousků je stále na vzestupu! A to platí i pro sportovní kabáty. Volnější střihy a nadměrné délky dodávají kabátům moderní a neformální vzhled. Můžete si vybrat mezi kabáty s kapucí nebo bez ní a hrát si s vrstvením oblečení pod kabátem. Skvěle bude oversized kabát vypadat jak k džínám a svetru, tak k volnočasovým teplákům a mikině.

Kabáty plné hravých barev

Barev se nemusíte bát. Módní návrháři nyní experimentují s různými odvážnými barvami – na módních molech tak uvidíte barvy, jako jsou sytá červená, zelená, modrá a dokonce i neonové tóny. Pokud se bojíte výrazných tónů, zkuste třeba kabát s výraznými detaily – barevnými zipy nebo kontrastními límci.

Funkčnost a styl jdou ruku v ruce

Moderní sportovní pánské kabáty jsou často vyrobeny z materiálů, jež jsou odolné proti vodě a větru. Tyto kabáty jsou nejen stylové, ale také praktické, což se hodí zejména tehdy, pokud plánujete aktivně trávit čas venku. Sáhněte proto v takovém případě po kabátu s voděodolnou úpravou a užitečnými kapsami a dalším prostorem pro schování všech vašich nezbytností. Pro snadné kombinování s mnoha různými outfity bude ideální sáhnout po béžovém, šedém nebo černém či khaki kousku.

Po jakém kabátu tedy sáhnout?

Sportovní kabáty pro muže se stávají stále více žádanými modely, jež dotáhnou k dokonalosti každý outfit určený do chladných dní. Vybíráte-li pro sebe ten nejvhodnější, zvažte, kam ho budete nosit nejčastěji a s čím jej budete kombinovat. Ať už jste příznivci výrazných barev, nadměrných střihů, funkčnosti nebo ekologických variant, dnes si v nepřeberném množství, jež trh nabízí, vybere každý ten svůj. Na jaký padne vaše volba?

Tento příspěvek je sponzorován společností OTCF Czech Republic s.r.o.

Zdroj foto: Unsplash

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang