Sukně pro všechna roční období: Jak vybrat sukně podle počasí

Chcete-li zařadit do vašich šatníků něco ryze ženského, zkuste vsadit na dámské stylové sukně. Dámské sukně však mohou mít mnoho podob. Na následujících řádcích si povíme, jak vybírat kousky podle počasí, aby se byly nejen trendy, ale také pohodlné. Proto čtěte dále a pojďte se inspirovat s námi. Bude to stát za to!

Které dámské sukně využijete za každého počasí?

V letošní sezóně budou dobrou volbou vždy dámské sukně s vysokým pasem. Tyto kousky vás totiž opticky prodlouží a zúží. Letos budou v kurzu např. džínové dámské sukně. Riflové sukně jsou univerzální a z módy nevychází. Tyto kousky využijete opravdu za každého počasí. Na trendy modely zmíněných dámských sukní se můžete podívat např. i tady: https://www.sinsay.com/cz/cz/zena/obleceni/sukne. Zde s výběrem trendy dámských sukní rozhodně vedle nešlápnete. Na každodenní nošení pak můžete volit různě dlouhé sukně. Dobrou volbou budou zejména midi sukně nebo ty dlouhé. Kratší kousky využijete spíše na party nebo na rande. Delší modely se hodí do každého počasí a navíc skvěle zapadnou i do business outfitů. Zde k nim stačí přidat společenskou košili a vznikne elegantně laděný outfit.

Jaké sukně volit do práce a do společnosti a co materiál?

Do práce a do společnosti letos využijete delší dámské sukně s rozparkem. In budou trapézové i plisované modely dámských sukní. Dobrým řešením budou letos do práce i pouzdrové modely dámských sukní. Nezapomeňte na to, že by měly mít tyto sukně letos i vyšší pas. K takovým sukním pak můžete zvolit jemnou halenku, kterou vkusně zakasáte dovnitř. Ve společnosti vám budou slušet dámské sukně s lesklými ozdobnými prvky. Ty pak mohou dámy lehce sladit i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Co se týče materiálu, bude dobrou volbou ten přírodní. Kousky z přírodních látek jsou odolné, udržitelné a také příjemné na dotek. Speciálním materiálem je koženka. Z dámských sukní z těchto látek budete nadšené. Jsou vysoce módní a elegantní. Každému outfitu dodají opravdu šmrnc. Jestliže máte odvahu, určitě zařaďte do vašeho šatníku sukni s koženým vzhledem i vy!

Jaké barvy dámských sukní budou letos in a co střih?

Letos budou v kurzu především přírodní a pastelové tóny barev. Hnědé, krémové i zelené dámské sukně tak budou rozhodně dobrou volbou. Vsadit můžete i na černé a bílé modely dámských sukní. To jsou kousky, které jen tak z módy nevyjdou. Navíc se dokonale blýsknou i ve vašich kapsulových šatnících. Máte-li rády odvážnější modely, zkuste do svých jarních šatníků zakomponovat i červené nebo růžové modely sukní. Tyto dámské sukně pak můžete vhodně sladit i s odstínem své rtěnky. Na dámských sukních se mohou letos objevit i vzory a motivy. In budou pro letošek ty abstraktní a květinové. Slušet vám to bude i se zvířecími vzory. Milovníci klasiky mohou sáhnou po trendy károvaných nebo proužkovaných kouscích. Ty jsou stále trendy.

Abychom to shrnuli, letos dámy zazáří zejména v sukních s vyšším pasem. V módě budou trapézové a plisované kousky. In budou dále riflové sukně, které výborně zapadnou do denimových outfitů. Na každodenní nošení jsou skvělou volbou tzv. midi sukně. Co se týče barevného provedení, vsaďte letos na přírodní a na pastelové odstíny. Nebojte se ani vzorů a motivů!

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang